Buitenland

Man uit Almere vermoord op Sint Maarten [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het was iedereen  even ontgaan maar op Sint-Maarten was afgelopen 8 November de bekende Kendrick Allen landsmark vermoord. Wie was deze man die tot een jaar of 8 jaar geleden nog in Almere woonden.? Hij was samen met zijn maat bedreven in het geven van motor show Freestyle en toerde door het hele land heen en gaf dan prachtige shows met motoren van 1000 cc

Hij is dus omdat er weinig  werk mee was in deze branche waarschijnlijk weer terug gegaan naar zijn vaderland. Ik heb vrienden van hem gesproken die zeiden dat ze al jaren geen contact meer met hem hebben gehad. Zij gabber met wie hij door het land toerde liet dat weten aan mijn gabber die ook met hem aan dat soort shows deel nam. Hij kwam met het nieuws en gaf ons dat dus even door omdat het wel iets voor de lezers van Vlinderscrime.nl intersant zou zijn.

Lees verder op Vlinders Crime: Man uit Almere vermoord op Sint MaartenTo Top
Volg ons voor alle updates