Buitenland

Nieuwe rage the Mannequin Challenge bereikt ook gevangenis in Amerika [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: En elke bajes vind je wel telefoons tegenwoordig en dan zie je de gekste dinges die gevangene filmen. En daar kan je deze nu ook in het rijtje bij zetten want de online rage bekend als de Mannequin Challenge heeft ook de bajes in Alabama bereikt. En dan te bedenken dat je daar zeer steeg word gestraft als ze een mobiele telefoon bij je vinden.

Ze geven je daar zo een 1 jaar en een dag extra cel straf als ze een telefoon bij je vinden. En het kan oplopen tot 10 jaar extra celstraf  als je vaker stoute dingen heb gedaan. Justitie in Amerika is nu aan het uitzoeken hoe en wie deze video online is gezet. De video word massaal bekeken op internet en lokale media in Alabama raken er niet over uitgepraat.

Lees verder op Vlinders Crime: Nieuwe rage the Mannequin Challenge bereikt ook gevangenis in AmerikaTo Top
Volg ons voor alle updates