Corruptie

Corrupte makelaar leid tot grootschalige wietteelt in Noord-Holland [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-11-17-om-10.43.33-300x200.png

Vandaag op Vlinders Crime: Corrupte makelaar leid tot grootschalige wietteelt in Noord-Holland en omstreken na een melding van een inbraak werd er een persoon in de buurt aangehouden in ze auto. Deze persoon rende weg en werd even later aangehouden de buurt werd uitgekamd om spullen van de inbraak terug te vinden.

De politie vondt in de buurt waar ze de persoon hadden aangehouden een soort toilet tasje met meer dan 34.000 cash omdat dit bedrag niet van het slachtoffer van de inbraak was koppelde de recherche. De toilet tas met geld aan de persoon die ze hadden aangehouden het gevonden geld bedrag werd stil gehouden door de recherche.

Lees verder op Vlinders Crime: Corrupte makelaar leid tot grootschalige wietteelt in Noord-HollandTo Top
Volg ons voor alle updates