Moord

20 jaar cel en tbs voor moord in chalet geëist [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Kijk dat zijn nog een strafeisen 20 jaar plus TBS voor de moord op zakenman Ton Kuijf. Janet S uit kampen is zo gek als een deur en heeft al eerder een levens delict op haar geweten. Maar dat het O.M TBS eist zonder dat er een stoornis is vast gestald gaat wel weer erg ver want ze heeft niet mee gewerkt aan een onderzoek in het Pieter Baan Centrum.

Je zou dan zeggen dat ze dan een zwarte straf eisen en dat deden ze dan ook want als ze geen TBS er bij krijgt( TBS duur minstens 10 jaar en dan mag je nog van geluk spreken en je word dan nog 9 jaar in de gaten gehouden) dan wil het OM dat ze levenslang de bajes in draait. Kijk dat zijn zware straffen voor een enkelvoudig moord.

Lees verder op Vlinders Crime: 20 jaar cel en tbs voor moord in chalet geëistTo Top
Volg ons voor alle updates