Kopstukken

Volgens O.M gaf Dino Soerel opdracht tot liquidaties Kees Houtman en Thomas van der Bijl [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De advocaten-generaal (OM) hebben op de vijfde dag van het requisitoir in het liquidatieproces Passage een aantal liquidatiezaken besproken waaronder de liquidaties van Kees Houtman op 2 november 2005 en Thomas van der Bijl op 20 april 2006.

Kees Houtman werd in de avond van 2 november 2005 in zijn auto voor zijn woning in Amsterdam-Osdorp voor de ogen van zijn vrouw en dochter van dichtbij neergeschoten. Hij overleed vrijwel direct. Thomas van der Bijl werd op 20 april 2006 in de vroege ochtend, terwijl hij aan het stofzuigen was in zijn café De Hallen in Amsterdam, doodgeschoten. Al vanaf november 2005 waren er pogingen gedaan Van der Bijl neer te schieten.

Lees verder op Vlinders Crime: Volgens O.M gaf Dino Soerel opdracht tot liquidaties Kees Houtman en Thomas van der BijlTo Top
Volg ons voor alle updates