Misdaad

Volg Vlinderscrime ook op twitter [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Volg Vlinderscrime.nl ook op twitter. Zo krijg je gelijk als eerst het eerste gelijk het misdaadnieuws. Vlinderscrime.nl heeft nu al bijna 5000 volgels op Twitter en dan kunnen er meer worden en als jullie me volgen. Des te meer volgers des te meer er word getwitterd. Het je nog geen twitter account maak er dan een aan want je kan zo gelijk zien wat er speelt en je krijgt als eerst gelijk een berichtje als er weer iets op de site staat.

Zelf volg ik ook veel collega’s op twitter zodat je als eerste op de hoogte bent als er weer eens iets over de misdaad is te melden ipv dat je zit te wachten op de krant die in de bus valt want dan ben je meestal te laat met het actuele nieuws want dat gaat tegenwoordig sneller dan het licht.

Lees verder op Vlinders Crime: Volg Vlinderscrime ook op twitterTo Top
Volg ons voor alle updates