Geweld

Ferry de G voor de rechter voor moord op Raja Draaisma [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-11-14-om-09.42.32-258x300.png

Vandaag op Vlinders Crime: Vandaag staat de 34-jarige ex -vriendje uit Zaandam, Ferry de  G van doodgeschoten Raja Draaisma voor de rechter.  Ferry de G schoot op straat zijn ex dood  koelbloedig in Hoofddorp. Deze zaak heeft nog al wat inpakt gehad in de media.

Ferry de G. ( hij zat op schietvereniging en had een wapen vergunning ..!!), op juni 2015 de 35-jarige Raja Draaisma doodschoot in Hoofddorp, zegt dat hij handelde uit zelfverdediging. Of iemand dat lul verhaal gaat geloven is maar zeer de vraag. Volgens De G. richtte zij het wapen eerst op hem en probeerde ze tot tweemaal toe de trekker over te halen en op hem te schieten. En tijdens de worsteling die volgde, zou zij zijn geraakt. Dat vertelde Ferry de G vandaag tijdens een  eerder pro-forma zitting bij de rechtbank in Haarlem.

Lees verder op Vlinders Crime: Ferry de G voor de rechter voor moord op Raja DraaismaTo Top
Volg ons voor alle updates