Moord

En inderdaad vandaag komt iedereen met het nieuws [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Een beetje teleurstellend want wat nou als je een mooie scoop hebt zoals ik gisteren weer had en geen een media neemt het van je over..!! ja wat doe je dan. We zijn al wat gewent en bellen zelf met het ANP maar ook die nam het niet over omdat de politie het niet bevestigd wilde wat ik al lang wist.

Erik van den Boogaart(55) was dan al maanden vermist en zijn auto was vorige maand al terug gevonden en ik bracht ook nog wat extra achter grond informatie met de foto van het dodelijk slachtoffer maar het lijk wet dat niemand van de ander media wil weten hoe het slachtoffer die gruwelijke is vermoord werd gevonden met ene kogel dood zijn hoofd heen geschoten en met en zak over zijn hoofd heen.

Lees verder op Vlinders Crime: En inderdaad vandaag komt iedereen met het nieuwsTo Top
Volg ons voor alle updates