Buitenland

Drugs en wapens in huis Osdorp [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-11-14-om-10.36.35-300x196.png

Vandaag op Vlinders Crime: De drugs wapens ( 3 Clocks ,3 Baretta’s en 2 revolvers) en cash vangst vorige week in hartje Osdorp is het werk van internationaal recherche werk. Ik schreef er al eerder over the French connection en Osdorp vlinderscrime kwam er als eerste mee en dit is dus het resultaat het adres waar de inval is gedaan is naar boven gekomen naar onderzoeken van liquidaties in Frankrijk uitgevoerd door Nederlandse huurmoordenaars reccep en Anouar ook worden ze verantwooedelijk gehouden voor een zwaare ontvoering van een drugsdealer.

Zowel Anouar als reccep hebben allebe dagen in voorarrest gezeten en zijn weer vrijgeletate met als doel de hele organisatie bloot te legge de wapens die in osdorp zijn gevonden zijn afkomstig uit Frankrijk vermoed de recherche en hierheen gehaald in opdracht van reccep en Anouar de vele kilo’s drugs die zijn gevonden in t huis moesten voor de export naar Frankrijk en Italie het flinke cash bedrag dat is aangetroffen is afkomstig van families die samen invetsteren in drugs en wapens.

Lees verder op Vlinders Crime: Drugs en wapens in huis OsdorpTo Top
Volg ons voor alle updates