Holleeder

Docu Willem Holleeder geen nieuws [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-07-27-om-20.18.32-1-300x162.png

Vandaag op Vlinders Crime: Gisteren zat ik natuurlijk ook voor de buis om de beelden te bekijken die Ferry de Kok had gemaakt van Willem Holleeder en die John van der Heuvel aan elkaar heeft laten plakken. Ik kon die beelden wel want de meeste stonden al op Youtube en dus was er niet veel nieuws onder de zon. Het was leuk aan elke geplakt.

Willem Holleeder zou zich zelf wel boos hebben gemaakt in de EBI want hij kreeg weer een trap na want dit keer was het Ferry de Kok die als een van de laatste vriend/volgeling die zich ook lekker zo als de rest van Nederland  distantiëren van Willem Holleeder. Ferry de Kok ziet het nu ook voor Willem Holleeder somber in dat De Neus ooit nog vrij komt. Want anders had hij zich hier niet aan gewaagt.

Lees verder op Vlinders Crime: Docu Willem Holleeder geen nieuwsTo Top
Volg ons voor alle updates