Geweld

Politie krijgt geen enkele tip na dodelijke schietpartij Ten Katestraat [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: In plaats van dat getuigen van de schietpartij zich wenden tot de politie met hun foto’s en filmpje van na de schietpartij worden wij over spoelt met foto’s na de schietpartij. En belletjes natuurlijk van mensen de denken te weten hoe het zit. Het is ook de buurt die niet echt wil mee werken tot het oplossen van dit ernstig schiet incident waar bij de 18-jarige Marokkaanse jongen Naoufel Mohammadi om het leven kwam.

AT 5 meld dat de politie tot op heden nog geen eneTip, Foto of filmpje van de  schietpartij heeft ontvangen. En dat is toch wel triest want het zou je zoon of familie lid maar zijn die zo uit het leven word geschoten. Je zou toch denken dat de hele buurt op zijn achterste benen zal staan en dat iedereen zou willen dat deze dader op gepakt zal worden maar het tegen deel is het geval.

Lees verder op Vlinders Crime: Politie krijgt geen enkele tip na dodelijke schietpartij Ten KatestraatTo Top
Volg ons voor alle updates