Buitenland

Dit is vermoorde Erik van den Boogaart [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-11-13-om-20.46.01-169x300.png

Vandaag op Vlinders Crime: De lichaam van  Erik van den Boogaart was al maanden vermist  toen zijn lichaam  werd vrijdag gevonden in Schelde-Rijnkanaal bij  Zeeuwse dorp Rilland. Hij had een zak om zijn hoofd en was door zijn kop geschoten zeggen betrouwbare bronnen tegen vlindercrime. De politie is bezig met 20 man om deze zak op te lossen.

Eerder was nog niet duidelijk om wie het ging maar bij van Vlinderscrime brengen als eerste dit nieuws naar buiten. Omdat het lichaam gevonden is in de buurt van de Nederlands-Belgische grens, werd ook gesproken met de Belgische politie. Maar ze weten om wie het gaat kunnen ze  dat ook wel stoppen omdat het om een Nederlandse moordzaak gaat.

Lees verder op Vlinders Crime: Dit is vermoorde Erik van den BoogaartTo Top
Volg ons voor alle updates