Holleeder

Het boek Astrid Holleeder geeft wel reuring [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Zelf ben ik nog niet toe gekomen om het boek uit te lezen want ik zit pas op pagina 37 en ga er zo weer even mee aan de slag. Maar opeens zie ik overal de boeken liggen die dan wel zijn uitverkocht maar de winkels hebben ze nog hier en daar gewoon liggen. Want sommige boekwinkels hebben dus groot in gekocht. Maar goed ook op WhatsApp gaar een half boek de ronden waar zo’n 330 pagina’s op staan en zulke dingen zijn vervelde voor die gene die het boek heeft uitgeven want zo ondermijn je schrijvers nog langer iets uit te brengen.

En wat ik ook weer te horen kraag was dat John van de Heuvel Crimesite en misdaadjournalist een veeg uit de pan in zijn column in de Telegaaf gaf om hun stelling en visie op het boek. Er zijn nu eenmaal verschillende meningen en inzichten dat hou nee altijd want je kan nooit iedereen achter je gelederen hebben. Ik hen toen ook dat verhaal van Willem Holleeder moordplannen iets mee gekregen dat hij zogenaamd van uit de EBI een huis moord land op posten zou hebben gesteld om zijn zuster om het leven te laten breken van uit de extra beveiligde EBI in P.I Nieuwe Vossenveld te Vught.

Lees verder op Vlinders Crime: Het boek Astrid Holleeder geeft wel reuringTo Top
Volg ons voor alle updates