Moord

Youssef Channouf mag naar huis hoofd verdachten Hooge Zwaluwe [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Wat een opmerkelijke draai van de rechter in de Hooge Zwaluwe moorden waar bij Brian Dalfour en Macedoniër Muljainm Nadzak werden doodgeschoten.  Een van de hoofdverdachte in de Hooge Zwaluwe moorden kan zijn cel in P.I Zwaag verlaten. Zijn top advocaat Mr Johan Mühren wist zijn client tegen alle verachtingen in toch vrij te krijgen. De reden was opgeheven wegens het ontbreken van voldoende ernstige bezwaren. De rechter  is van oordeel dat Youssef is mee gereden naar Made en dat hij in Made bij de Albert Hein is achter gebleven.

En verder is omtrent de rol van Youssef niet gebleken dat bij met de zaak te maken heeft. Wat een contrast met de afgeleide verklaringen van 26 A waar wij al een inkijkje in hebben gehad dat het juiste zijn jonger broertje was., die daar is achter gebleven.

Lees verder op Vlinders Crime: Youssef Channouf mag naar huis hoofd verdachten Hooge ZwaluweTo Top
Volg ons voor alle updates