Mocro-war

Weddenschap verloren dus een Noffel kapsel voor Vlinderscrime [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-11-06-om-21.00.21-300x224.png

Vandaag op Vlinders Crime: Ik scheef gisteren dat Naoufel F er een nieuws aanklacht bij zou hebben die van Lucas Boom en dat het volgens betrouwbaar bronnen ook zo was want die zeiden die uitlevering papieren te hebben ingezien. Maar ik kreeg gisteren en woordvoerder  te pakken en vanmiddag kreeg ik deze reactie op mijn  vragen bij de positie  woordvoerder Zaandam.

Het is gecheckd en in ons verzoek staat geen uitleveringsverzoek uit en is hij ook niet aangemerkt als verdachte.Wellicht dat het uitleveringsverzoek is uitgevaardigd voor een ander onderzoek (van een andere eenheid)? Met vriendelijke groet, Petrie Koenen.

Lees verder op Vlinders Crime: Weddenschap verloren dus een Noffel kapsel voor VlinderscrimeTo Top
Volg ons voor alle updates