Drugs

Satudarah onder vuur [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Volgende week start in de rechtbank in Breda het grote proces ‘Akutan’ tegen een aantal kopstukken van motorclub Satudarah. Volgens justitie een criminele organisatie die zich bezighield met de productie van en handel in synthetische drugs. De arrestaties waren in 2011, maar de zaak komt nu pas voor de rechter. Hoe zat het ook alweer?

Panorama legt het even haar fijn uit, 7 van de 11 verdachten zijn kopstukken van Satudarah en zitten in de synthetische drugs en staan dan nu na jaren volgende week dan eindelijk voor de rechter. De club komt de laatste tijd nog al tijd nieuws  en dan heb ik het niet over positief in het nieuws. Het zij of vechtpartijen en dit soort zaken wat de laatste tijd de boventoon voeren.

Lees verder op Vlinders Crime: Satudarah onder vuurTo Top
Volg ons voor alle updates