Holleeder

Vlinderscrime bij PowNed aan de slag [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: We hebben er een job bij en sins vandaag kan ik het wereldkundig maken. En dat zijn misdaad progamma’s maken bij PowNed echt misdaad. Ik was al een tijdje bezig met omroepen maar het was PowNed die voor een doorslag zorgde dus gaan we daar mee samen werken. Ik zou deze week al gelijk op TV komen donderdag maar dat hebben ze dus een week uitgesteld. Hoorde ik maandag ochtend weer.

Ik kon het nieuws pas vandaag wereldkundig maken want er moesten nog wat hobbels genomen worden. Dinsdag mocht het nieuws brengen  en dat doen we dan ook via deze site al eerste. En je zal daar altijd zien dan word het weer een week uit gesteld want er zal wel veel Astrid Holleeder nieuws zijn te meldende als gisteren over het Boek Judas van haar.

Lees verder op Vlinders Crime: Vlinderscrime bij PowNed aan de slagTo Top
Volg ons voor alle updates