Buitenland

Naoufel F alias Noffel nu officieel verdachte liquidatie Lucas Boom [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het is nu ook officieel zo dat Naoufel F alias Noffel nu word verdacht tot het opdracht geven voor de liquidatie op Lucas Boom. Bronnen dicht bij justitie hebben mijn dat bevestigd en het staat op het uitlevering verzoek wat Nederland met Ierland heeft gedaan inmiddels die wij kregen niet nieuws vandaag gelijke ls eerst. Ik had het al voor spelt een het komt nu ook gelijk uit.

Ik wilden nog even een extra bevestiging van de politie voorvoerder in Zaandam maar die krijg ik niet te pakken maar je kan er van uit gaan dat wat deze bron bij juist  mijn meld dat het juist is. Lucas Boom werd in Zaandam met meerde kogel doorzeeft en  nu is dus officieel Noffel ook voor deze zaak aangeklaagd.

Lees verder op Vlinders Crime: Naoufel F alias Noffel nu officieel verdachte liquidatie Lucas BoomTo Top
Volg ons voor alle updates