Buitenland

Leen Bosnie die al tijden op de vlucht was voor Willem Holleeder [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Vandaag en de komende dagen is het een lange zit in het Schiphol complex. Want het einde nadert voor het Passageproces. Nu is het 5 dagen aan het O.M om alles voor te lezen waar van de 11 verdachten die van 7 moorden in de Amsterdamse onderwereld van worden verdacht. Echt een lange zit waar ik voor heb gepast om er bij te zijn want ik ben daar al zo vaak bij geweest en ken nu wel de standpunten van het O.M.

Ik volg alles goed op Twitter. En met namen Saskia Belleman van de Telegraaf die doet het altijd uitstekend. Zo mis je niks en bespaard het je toch een week want om daar nou de hele weer te gaan zitten schiet niet echt op. Het is een optelsom van vele zitting dagen. Maar goed ze hadden het dus ook weer eens over Leen Bosnie ‘ de zwarte neger’ de man die door Willem Holleeder in de weg stond en die Willem Holleeder maar wat graag wilde liquidatie maar deze is Leen Bosnie is gelukkig de dans ontsprongen.

Lees verder op Vlinders Crime: Leen Bosnie die al tijden op de vlucht was voor Willem HolleederTo Top
Volg ons voor alle updates