Justitie

Greengang bende de connectie met Noffel [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Het was even puzzelen maar dan heb je ook weer wat leuke misdaad foto’s En dat zie je de mannen die op gepakt zijn in de kapperszaak in Amsterdam West Willem Faneyt alias Willy wel degelijk een super goed vriend is van Jason D alias JayJay. En Jason D  duikt weer op als de man die onder meer Abdarrahim Belhadj in de val zou hebben gelokt want hij had als laatste whapsApp berichten met hem en zou hem mogelijk naar zijn moordenaar hebben gelokt aldus justitie.

De beruchte Amsterdammer Jason ‘JayJay’ D. wordt door justitie gezien als de man die mogelijk het slachtoffer naar de flat gelokt zou hebben, waar hij werd doodgeschoten

Lees verder op Vlinders Crime: Greengang bende de connectie met NoffelTo Top
Volg ons voor alle updates