Corruptie

Advocaat Gerrit G. overtuigd van aanwezigheid criminele burgerinformant [Boevennieuws]

Na de vondst van de 30-jarige Kala Brown die opgesloten zat in een container op een terrein in Woodruff, South Carolina leek het er op dat de politie op het spoor was van een seriemoordenaar. Na drie dagen onderzoek blijkt inderdaad dat de misdaden die de 45-jarige Todd Kohlhepp heeft gepleegd nog ernstiger zijn dan…

Lees verder op Boevennieuws: Advocaat Gerrit G. overtuigd van aanwezigheid criminele burgerinformant

2014-11-28 21:54:09 ROTTERDAM - BESTE KWALITEIT BESCHIKBAAR - De douane heeft in de Rotterdamse haven zeker 3000 kilo cocaïne gevonden. Het is de op een na grootste vangst ooit in de Rotterdamse haven. De smokkelwaar werd ontdekt bij een Rotterdams havenbedrijf in een container met cassaves, eetbare wortelknollen, die uit Costa Rica kwam. De drugs zaten in 3003 pakketten met een brutogewicht van in totaal 3500 kilo. De cocaïne heeft een straatwaarde van ruim 120 miljoen euro en is inmiddels vernietigd. ANP HANDOUT OPENBAAR MINISTERIE **NO ARCHIVE/NO SALES/EDITORIAL USE ONLY**

Vandaag begon het corruptieproces tegen Gerrit G. De 45-jarige douanier wordt ervan verdacht grote partijen drugs te hebben doorgelaten tijdens zijn werkzaamheden in de Rotterdamse haven. Verdachten In totaal staan in deze zaak vijf mensen terecht. Douanier Gerrit G. en vier verdachten die via hem drugs Nederland binnen smokkelde. De andere verdachten zijn Rene F., […]To Top
Volg ons voor alle updates