Politie

Misdaadjournalistiek, een straattijger of een bureauprofeet? [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik ben overduidelijk gewoon  die jongen van de straat. Dat is toch weer wat anders dan een keurig opgeleide journalist wie middels 4 jaren indoctrinatie, sorry, educatie de politieke correctheid erin heeft geramd.

Vlinderscrime.nl is nog een jonge deelnemer is het spectrum van de misdaadjournalistiek, maar als een Max verstappen, op controversiële wijze worden er wel prestaties, scoops, geleverd. Word er niet geschuwd om volledige namen, en ook foto’s als eerste te publiceren. Als voormalig lid van de Amsterdamse penoze, dan sta je toch anders, wat eenvoudiger en minder politiek correct in het leven. De wijsheid van de straat maakt misschien een betere journalist dan de politieke correctheid middels opleiding verkregen. En met een straatwijsheid, en dito taalgebruik, soms is de weg naar succes om simpel en eerlijk te zijn, en dat niet onder stoelen of banken te steken.

Lees verder op Vlinders Crime: Misdaadjournalistiek, een straattijger of een bureauprofeet?To Top
Volg ons voor alle updates