Justitie

De explosieven opruimingsdienst defensie heeft meerdere explosieven hebben veiliggesteld in huis in Rotterdam [Vlinders …

Vandaag op Vlinders Crime: Meerdere Bommen gevonden in huis in Rotterdam

Ik schreef zaterdag als eerste dat er twee verdachten vast zitten voor mogelijk weer meerde liquidatie’s In Amsterdam- West heeft een arrestatie-team van de politie vrijdag twee Amsterdammers aan gehouden die afkomstig zijn uit de Bijlmer. In kapperszaak Qlippers (Pieter van der Werfstraat)  Wat ook niemand bijna weet is dat Justitie deze zaak stil wil heden want deze zaak is groot. En heeft te maken met eerdere aanhoudingen want vrijdag avond is in Rotterdam in een huis aan de Rotterdamse Houtlaan een politie inval gedaan en daar hebben ze meerder explosieven hebben veiliggesteld.

Lees verder op Vlinders Crime: De explosieven opruimingsdienst defensie heeft meerdere explosieven hebben veiliggesteld in huis in RotterdamTo Top
Volg ons voor alle updates