Holleeder

Persbericht naar aanleiding van publicatie boek A.A. Holleeder [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Persbericht naar aanleiding van publicatie boek A.A. Holleeder
Sinds hun introductie in de strafzaak tegen Willem Holleeder zijn de getuigen Holleeder en Den Hartog (zijn twee zussen en zijn ex-vriendin) enkele malen bij de onderzoeksrechter gehoord. Al vrij snel hebben zij geweigerd verdere vragen te beantwoorden, naar eigen zeggen wegens de positie van de toenmalig raadsman van de heer Holleeder, mr. Franken.Nadat ondergetekenden de verdediging om die reden hadden overgenomen is het verhoor voortgezet op 20 juli 2016.

Bij die gelegenheid heeft de getuige één vraag beantwoord, te weten of zij in haar verklaringen altijd de waarheid heeft gesproken. Het antwoord luidde ontkennend. Op de vervolgvraag waar zij wel de waarheid heeft gesproken en waar niet, heeft zij geweigerd antwoord te geven nu dat gevolgen zou kunnen hebben voor een strafzaak waarin zij zelf verdachte is geweest.

Lees verder op Vlinders Crime: Persbericht naar aanleiding van publicatie boek A.A. HolleederTo Top
Volg ons voor alle updates