Politie

De week van Martin Kok [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-11-05-om-09.20.38-300x225.png

Vandaag op Vlinders Crime: Het was weer even druk met reizen  en rechtszaken bij wonen en achter scoop aan lopen. En dan mis je zelf ook wel eens iets en heb je de info wel maar kan je het niet op je site zetten omdat je niet achter je p.c zit. Ach het is een leuke sport om dingen het eerste te melden maar je kan niet altijd de eerste zijn en je moet ook nog iets zorg vuldiger te werk gaan en dat kost tijd.

Zo kom ik het nieuws niet sneller brengen van die Mohamed M zat al vast en is in zijn cel in de P.I  De geniepoort in Alphen aan de Rijn  aangehouden.  Ik had alleen zijn bijnaam’ Eitje’ en dat ie uit Rotterdam kwam en kon er dus niet achter aan bellen omdat ik de EMA cursus moet doen. Die moet je doen als je met te veel drank achter te stuur opgepakt word. En die kost je ook nog een 960 euro.

Lees verder op Vlinders Crime: De week van Martin KokTo Top
Volg ons voor alle updates