Holleeder

80.000 boeken van Astrid Holleeder op een dag verkocht [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Binnen een dag waren alle boeken van Astrid Holleeder verkocht. De uitgeverij Lebowski spreekt van een ongekend succes. Zelf heb ik het boek toegestuurd gekregen van de uitgever  en moet er nog aan beginnen. Wel vond ik deze foto weer een mooi om terug te zien. Het is nog steeds elke dag een gemis dat ik me gabber Cor van Hout nooit meer zie.

Ik hen nog nooit zo veel gelachen met iemand zoals als met Cor van Hout. Elke dag lol en genieten van het leven met volle teugen. Het roept gelijk weer duizenden herinneringen op als ik zo’n soort foto zie. Ik was van de week weer in een van de hotel waar wij vaak samen zaten te zuipen en dan was het altijd lachen tot dat je er echt letterlijk bij neer viel.

Lees verder op Vlinders Crime: 80.000 boeken van Astrid Holleeder op een dag verkochtTo Top
Volg ons voor alle updates