Liquidaties

Zeynal Er die in leiden is geliquideerd door Rooie leon en Mohammed [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Zeynal Er die in leiden is geliquideerd door rooie leon en Mohammed moest uit de weg door ouwe zaakpartners van Zeynal. Ze hadden er iemand voor gevonden die het zou doen het arme jochie leon had daar wel oren naar leon die zelf op straat sliep en uit internaten komt. Wou uit de dip dus kon het geld goed gebruiken op het moment dat hij Zeynal had doodgeschoten wou hij vertrekken op ze shooter daar aangekomen zag hij 2 Marokkaantjes aan ze shooter klote die hem wouden stelen.

Hij heb ze weggejaagd in de rush die er ontstond heeft ie sporen achter gelaten en het is vrijwel zeker dat hij met dit bewijs veroordeel word leon die heel rot vast zit nu zonder enige financiële steun en er is niemand die er bij hem op bezoek komt dus hij leeft van die 12e dat hij wekelijks verdiend met arbeid zo zie je maar wie er allemaal geronseld word voor huurmoorden

Lees verder op Vlinders Crime: Zeynal Er die in leiden is geliquideerd door Rooie leon en MohammedTo Top
Volg ons voor alle updates