Holleeder

‘Een valse hond sluit je op in een hok, of laat je inslapen.’ [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Judas: Een familiekroniek van Astrid Holleeder verschijnt op zaterdag 5 november

Vandaag , op zaterdag 5 november, verschijnt een van de meest spraakmakende boeken van het jaar: de autobiografische familiekroniek van Astrid Holleeder. Astrid en Sonja Holleeder besluiten in 2013 te doen wat niemand voor mogelijk hield: ze staan op tegen hun broer Willem – die na zijn vrijlating in 2012 tot nationale knuffelcrimineel was uitgegroeid – en leggen zeer belastende verklaringen tegen hem af, net als zijn ex-vriendin Sandra den Hartog. Op 24 maart 2015, de dag dat het nieuws naar buiten komt – ‘Vrouwen vloeren Holleeder’ – worden in een uitzending van RTL Late Night een aantal schokkende geluidsfragmenten uitgezonden. Het luidt de val van de onaantastbare Willem Holleeder in.

Lees verder op Vlinders Crime: ‘Een valse hond sluit je op in een hok, of laat je inslapen.’To Top
Volg ons voor alle updates