Politie

Politieagent verdacht van zedenmisdrijf [Boevennieuws]

Bij een plofkraak op een geldautomaat aan het Muziekplein in Barendrecht hebben de daders geen buit gemaakt. De plofkraak vond plaats rond 05.00 uur vanochtend. Omwonende hoorde een harde knal en schakelde de politie in. De politie ging direct ter plaats maar de verdachten waren al gevlucht. Volgens getuigen zou het gaan om vier daders…

Lees verder op Boevennieuws: Politieagent verdacht van zedenmisdrijf

schietpartij ypenburg

Een medewerker van van de politie wordt verdacht van betrokkenheid bij een zedenmisdrijf. Het gaat om een medewerker van de basiseenheid Heerlen. De man is op dinsdag 1 november aangehouden en inmiddels buiten functie gesteld. Er is een strafrechtelijk onderzoek naar hem opgestart, in afwachting van de uitkomsten van dat onderzoek is hem de toegang […]To Top
Volg ons voor alle updates