Drugs

Wat weten we van de coffeeshop schutter..? [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Wat weten we van de coffeeshop schutter die heel Amsterdam in zijn greep houdt.? De politie houdt er rekening mee dat het hier niet gaat om een de zelfde persoon. Ook zijn er weer nieuwe beelden op gedoken van een man die heel ontspannen komt aanlopen en iets met zijn linker been trekt en die voor de tweede keer coffeeshop DNA onder vuur neemt in de Achillesstraat in Amsterdam-Zuid.

Eerder waren al beelden vrijgegeven van een schutter die op een nieuwe scooter komt aanrijden en heel knullig met zijn wapen omgaat en hij kijkt zelfs een keer in de loop om te zien waarom het wapen weigert. De laatst een restaurant naast coffeeshop Amsterdam in de Haarlemmerstaat, iemand op de fiets. Mogelijk komen daar ook nog beelden van naar buiten.

Lees verder op Vlinders Crime: Wat weten we van de coffeeshop schutter..?To Top
Volg ons voor alle updates