Kopstukken

Toch vergismoord Djordy Lutumahina [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-11-01-om-16.41.49-221x300.png

Vandaag op Vlinders Crime: Waarom heb ik dit beroep misdaad verslaggever toch gekozen.? Steeds Marokkaanse namen die bij mijn de ene oor in gaan en er gelijk weer uitgaan, passeren steeds de revu. Gelukkig noemt HJK het mogelijke doelwit in Panorama,van deze liquidatie Carlos. Omdat deze niet met zijn echt naam genoemd wil worden omdat de politie graag met deze man die bevriend is met iemand van het kamp van de erven Gwenette Martha maar zelf geen crimineel is graag zou willen horen.

Een Marokkaanse jongen scharrelde rond bij de auto van Carlos, keek op zijn telefoon en toen naar het kenteken

Lees verder op Vlinders Crime: Toch vergismoord Djordy LutumahinaTo Top
Volg ons voor alle updates