Liquidaties

Puzzelen met de Morco-Maffia [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-11-02-om-06.25.05-300x169.png

Vandaag op Vlinders Crime: Het lichaam van Nabil Amzieb werd in de nacht van 7 op 8 maart gevonden in Zuidoost. Zijn hoofd werd een dag later gevonden voor shisha lounge Fayrouz op de Amstelveenseweg in Zuid. Deze Nabil Amzieb zou dus samen met die kleine Hichem Marrabou dus verantwoordelijk zijn voor de Liquidatie op Chahid Yahlaf verteld een bron.  Het is dus altijd moeilijk na te gaan en je kan hooguit bellen met de politie voorvoerder voor een bevestigen maar het onderzoek is nog vers en dus weten hun ook niet alles. Het is dus zeer link om mensen zo maar te gaan beschuldigen maart niet zijn een greep van de speculatie die de ronde doen.

Ik kreeg deze mail en ben dat even gaan uitzoeken, en kenners van de onderwereld bevestigde dat die wel eens waar zou kunnen zijn en dat theorie die opstart de ronden doen aan gevuld met leugens kunnen zijn.

Lees verder op Vlinders Crime: Puzzelen met de Morco-MaffiaTo Top
Volg ons voor alle updates