Moord

Politie houdt twee verdachten aan voor Posbankmoord [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-11-02-om-19.21.37-300x168.png

Vandaag op Vlinders Crime: Rheden – De politie heeft een belangrijke doorbraak bereikt in de geruchtmakende Posbankmoord. In deze 13 jaar oude zaak die draait om de moord op Alex Wiegmink zijn vandaag twee verdachten aangehouden.

Het cold case-team van de politie Oost-Nederland heeft in alle stilte het onderzoek een jaar lang onderzoek gedaan naar deze zaak. In het onderzoek heeft misdaadverslaggever Peter R. de Vries geholpen om aandacht te vragen voor de zaak. Gisterenavond heeft dit team in Opsporing Verzocht de hulp van het publiek gevraagd. Dat leverde 25 tips op. Maar dat niet alleen.

Lees verder op Vlinders Crime: Politie houdt twee verdachten aan voor PosbankmoordTo Top
Volg ons voor alle updates