Liquidaties

De vergissing,Mini Cooper van Carlos en vriendin Djordy Latumahina [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De auto van de vriendin van Djordy Latumahina was een zwarte Mini Cooper waar die dag het gezin van Djordy Latumahina in reed. Wij kwamen al met veel nieuws over de mogelijke spotters naar voren van misdrijf die zich mogelijk zwaar hebben vergist want ene Marokkaan die in Panorama Carlos word genoemd had namelijke mogelijk ook een zwart Mini Cooper.

Dit heeft in nog geen elke media gestaan en dus kom ik er naar even mee want het is dan toch gelijk voor buurtbewoners duidelijk om wie het gaat. Je ziet staan vaker dat de politie zulke informatie pas laat vrij geeft kijk maar vaak bij liquidatie dan hebben ze al heel lang beelden maar de laten ze om een of andere reden niet zien en na bijna een jaar word een beroep gedaan op je getuigen en dan weet natuurlijk de helft niet meer of ze die gene dan daar die dag niet hebben kunnen herkennen omdat er veel tijd over heen is gegaan.

Lees verder op Vlinders Crime: De vergissing,Mini Cooper van Carlos en vriendin Djordy LatumahinaTo Top
Volg ons voor alle updates