Motorgangs

Burgemeesters willen dat motorbendes in Nederland verboden worden [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: 73 % van de burgermeesters  zijn voor een algeheel motorclub verbond. EenVandaag had  135 burgervaders  benadert,en er deden 71 burgemeester mee met de enquête voor een motorclub verbod. Dat bleek uit de uitzending van EenVandaag. Ook zijn er 8 burgermeester in de afgelopen jaren bedreigd door motorbendes.

En bijna de helft van de burgermesters ervaart overlast door motorclubs. Ja wat de burgemeesters gaan doen als dit echt in twee de kamer beleid omgezet gaat werden en waar dit soort leden zich dan bij aan zullen sluiten daar hebben de burgermeester zich niet over uit gelaten.

Lees verder op Vlinders Crime: Burgemeesters willen dat motorbendes in Nederland verboden wordenTo Top
Volg ons voor alle updates