Drugs

25.000 euro beloning voor de tip gouden, die leidt tot aanhouding coffeeshop schutter [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-11-01-om-22.22.27-300x258.png

Vandaag op Vlinders Crime: De PvdA burgersmeester Vander Laan laat de coffeeshop houders in de kou staan. Het is nu zo gesteld dat de coffeeshop gezamenlijke een belong hebben uit gelooft van 25.000 euro. En ze hebben  extra beveiliging in gehuurd op motoren die langs de 180 coffeeshop zullen gaan rijden om zo een extra hoge in het zeil te houden.  Sommige coffeeshop hebben al portiers die nu ook s’nachts een oogje in het zeil gaan houden. Maar dat word nog gevaarlijke lijkt mijn als je ongewapende beveiligers achter een gek met een wapen aan laat rennen.

Triest beleid 180 coffeeshop’s moeten hun eigen veiligheid gaan regelen.

Lees verder op Vlinders Crime: 25.000 euro beloning voor de tip gouden, die leidt tot aanhouding coffeeshop schutterTo Top
Volg ons voor alle updates