Liquidaties

Politie toont beelden liquidatie Chahid Yakhlaf in Opsporing Verzocht [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-11-01-om-09.27.35-300x227.png

Vandaag op Vlinders Crime: Beter te laat dan nooit

Kerkdriel – Hoenzadriel – Zaltbommel – Vanavond, dinsdag 1 november, toont de politie beelden van de liquidatie van Chahid Yakhlaf in het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht. De 27-jarige Yakhlaf werd op oudjaarsavond 2015 van dichtbij beschoten in Kerkdriel toen hij met zijn auto het terrein van een camping waar hij destijds verbleef verliet. De twee andere inzittenden, waaronder de broer van Chahid Yakhlaf, raakten hierbij lichtgewond. De vluchtauto van de schutters werd later brandend aangetroffen in Zaltbommel.

Lees verder op Vlinders Crime: Politie toont beelden liquidatie Chahid Yakhlaf in Opsporing VerzochtTo Top
Volg ons voor alle updates