Kopstukken

Nieuwe beelden liquidatie Chahid Yakhlaf [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-11-01-om-21.08.19-300x168.png

Vandaag op Vlinders Crime: Chahid Yakhlaf heeft regelmatig vastgezeten, omdat hij zich al jaren begeeft in het criminele milieu. Hij werd gezien als een vertrouweling van de bekende crimineel Gwenette Martha. Hij zou er zelfs bij zijn geweest toen Martha in mei 2014 in Amstelveen werd geliquideerd.

Sinds de liquidatie van Martha is Chahid eigenlijk constant op zijn hoede. Met reden, want in november 2014 werd al eens een aanslag op hem gepleegd. Chahid reed met een vriend over de Poortdreef in Almere, toen werd geprobeerd zijn auto op te blazen en de twee daarna onder vuur werden genomen. Chahid overleefde de aanslag als door een wonder, maar zijn leven veranderde drastisch. De daders van die aanslag zijn destijds aangehouden en inmiddels veroordeeld.

Lees verder op Vlinders Crime: Nieuwe beelden liquidatie Chahid YakhlafTo Top
Volg ons voor alle updates