Liquidaties

53 jarige auto dief aangehouden berokken bij Liquidatie Wout Sabee [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Een 53-jarige Rotterdammer is aan gehouden  die de grijze Kia Optima heeft gestolen die bij de liquidatie is gebruikt op Wout Sabee  De auto was brutaal ontvreemd bij een autobedrijf aan de Havenweg in Waalwijk.  De 53 -jarige glipt het kantoortje binnen waar op dat moment niemand is en kijkt of daar sleutels liggen van auto’s die die dag zullen worden opgehaald. Als hij sleutels heeft gevonden, loopt hij daarmee het terrein weer op, drukt op de afstandsbediening en ziet zo welke auto bij de sleutels hoort.

Het lijkt te gaan om een 53 -jarige Rotterdammer,met blond of grijs haar, was toen gekleed in een groen/bruine jas, blauwe broek en donkere schoenen met lichte zool

Lees verder op Vlinders Crime: 53 jarige auto dief aangehouden berokken bij Liquidatie Wout SabeeTo Top
Volg ons voor alle updates