Geweld

15.000 euro beloning voor tip die leidt naar schutter Hakan Aradas [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-11-01-om-16.02.20-300x167.png

Vandaag op Vlinders Crime: Vanavond komt opsporing verzocht met beelden van ene man die zich Youssef noemt.

In de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 oktober wordt er rond 03.45 uur geschoten op de kruising van de Jan Evertsenstraat met de Admiraal de Ruijterweg in Amsterdam. De 44-jarige Haarlemmer Akan Aradas wordt geraakt en overlijdt aan zijn verwondingen. Zij twee Marokkaanse vrienden werden ook neer geschoten en overleven de schietpartij ternauwernood. Wij kwamen des tijds als eerste met de naam een foto van deze Haarlemse onderhoudsmontuur die zelf de blonde Turk word genoemd in Haarlem.

Lees verder op Vlinders Crime: 15.000 euro beloning voor tip die leidt naar schutter Hakan AradasTo Top
Volg ons voor alle updates