Moord

Ilias Bouzambou dodelijk slachtoffer overdosis [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Dode man aangetroffen die in garagebox Oostelijk Havengebied was aangetroffen was niemand minder dan Ilias Bouzambou.  Zijn lichaam werd gevonden onder verdachte omstandigheden even na middennacht gisteren. Ook werd er nog een vrouw aangetroffen die onwel was geworden die is naar het ziekenhuis gebracht. En in het pand heeft de politie  twee mannen aangehouden die in het pand aanwezig waren. Wie dat zijn is nog niet bekend en of zij iets met dood te maken hebben.

De brandweer had nog metingen gedaan of er mogelijkheid van koolmonoxidevergiftiging was te bespeuren maar dat kon worden uitgesloten in het pand aan de Nieuwevaartweg. En sins net is bekend  gewonden dat het hier gaat om een overdosis  in plaats van een moord. En dat de doodsoorzaak nu bekend is wat eerder nog niet het geval was.

Lees verder op Vlinders Crime: Ilias Bouzambou dodelijk slachtoffer overdosisTo Top
Volg ons voor alle updates