Buitenland

Naoufal F alias Noffel word voor 3 zaken uitgeleverd aan Nederland [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Ik kreeg van me Ierse correspondent een tip dat Naoufel F alias Noffel voor 3 zaken woensdag 24 Oktober voor de rechter stond ivm mijn uitlevering aan Nederland. Op de rechtbank rol van het High Court stonden 3 zaken. Eerder schreef ik dat dat de echte aanklachten tegen Noffel zouden zijn zodra hij een voet op ons land zou zette dat het zou gaan om de liquidatie poging van Peter Pjotr R en de liquidatie van Lucas Boom. En nog geen 2 weken later schreef het parool op 22 Oktober dat het dan eindelijk werd bevestigd door justitie. Dat de liquidatie poging Noffel word verweten de opdracht gaf. Dat is dus een levens delict.

En nu zie ik op de rechtbank rol van het High Court daar deze 3 zaken staan. Zou het dan toch gelijk uit komen dat justitie hen nu gelijk voor 3 zaken tegelijk Noffel hem hier voor naar ons land wil brengen.? Noffel zit nog altijd vast in Dublin in Ierland in afwachting van zijn uitlevering naar ons land.

Lees verder op Vlinders Crime: Naoufal F alias Noffel word voor 3 zaken uitgeleverd aan NederlandTo Top
Volg ons voor alle updates