Liquidaties

Liquidatie Djordy Latumahina geen vergissing schrijft crimesite [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: En nog steeds is het speculeren in diverse media over de ware toedracht van de liquidatie in de parkeergarage bij het Koningin Wilheminaplein in Amsterdam waar bij Djordy Latumahina om het leven kwam en waar bij zijn vriendin zwaar gewond raakte. Crimesite heeft een criminelen bron die dat zegt. Zelf geloof ik het ook niet dat het een vergissing was maar dat terzijde.

En de link met Vincent Jalink kan ik ook niet zo een twee drie leggen. Het enige wat ivm weet is dat ze alle twee feesten gaven. Ik schreef over Vincent Jalink als dat het uit de hoek kwam van Noffel en Co (veel werk en lage lonen) Want dat schreef ik al eerder. Ook is Vincent jalink bevriend met het broertje van Jason D JayJay en heeft hij de zelfde advocaat als JayJay Mr Manon Aalmoes (een top advocate) Het is een klein wereldje waar iedereen elkaar overal tegen komt.

Lees verder op Vlinders Crime: Liquidatie Djordy Latumahina geen vergissing schrijft crimesiteTo Top
Volg ons voor alle updates