Buitenland

Haat imam komt mogelijk naar Nederland [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-10-29-om-09.53.33-300x206.png

Vandaag op Vlinders Crime: De Belgen zijn deze haat Imam Shay Alami Abu Hamza zat en willen dat hij binnen 30 dagen het land gaat verlaten. Als hij dat niet doet vrijwillig Laten ze hem gedongen overdragen naar Nederland. De Nederlands-Marokkaanse haatprediker kwam vier jaar geleden in Dison, België wonen, komt dus van uit ons land naar België. En nu dus weer retour.

Dus is de kans 99% dat wij hem weer in ons midden krijgen. De 17-jarige zoon van deze van de radicale imam zit in België nog vast omdat ie opriep alle Christenen te doden. Het duurt dus nog even of die word ook weer vrij gelaten en die zal haast wel zeker zijn vader volgen naar zijn gedongen vertrek uit België.

Lees verder op Vlinders Crime: Haat imam komt mogelijk naar NederlandTo Top
Volg ons voor alle updates