Buitenland

Gezochte crimineel Sooi de Coninck opgepakt voor moord [Vlinders Crime]

Schermafbeelding-2016-10-29-om-17.12.03-300x158.png

Vandaag op Vlinders Crime: Na een maandenlange zoektocht hebben ze dan eindelijk No Surrender-kopstuk  Sooi de Coninck(42) opgepakt voor moord. Vandaag liep hij tegen de lamp in de Roemeense plaats Arad. Deze Sooi die Coninck was een tijdje op de vlucht en er stond zelfs een prijs op zijn hoofd van 10.000 euro voor de goede tip want zo graag wilde justitie hem hebben.

Hij word er van verdacht, van het doodschieten van Hugo van Houten (27), in Molenschot vorig jaar. Door dat het steeds in de media kwam en hij internationaal word gezocht heeft hem dat de das om gedaan. Eerder zat hij in een Belgische cel voor een drugszaakje vast en toen ze hem net hadden laten gaan werd duidelijk dat huistien ook bewijzen had voor de moord op van het doodschieten van Hugo van Houten. Maar toen was de vogel al  snel weer gevlogen en nam hij snel de benen naar Roemeense plaats waar ie dus zaterdag ochtend is opgepakt.

Lees verder op Vlinders Crime: Gezochte crimineel Sooi de Coninck opgepakt voor moordTo Top
Volg ons voor alle updates