Buitenland

Franse justitie is een internationaal onderzoek gestart [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Nieuws uit Frankrijk- De Franse justitie is een internationaal onderzoek gestart naar de Franse gangsters en de Amsterdammers reccep uit Slotermeer en Satudarah lid Anouar de Amsterdammers worden verdacht van een dubbelle liquidatie met machine geweren in een buitenwijk in Frankrijk in juni.

Het postuur dracht komt overeen met de posturen van de Amsterdammers en de Franse justitie heeftvastgesteld dat de Amsterdammers ten tijde van de liquidatie in Frankrijk waren Satudarah lid Anouar word ook aan een ontvoering van een drugs handelaar gelinkt Frankrijk heeft Nederland om nadere  informatie gevraagt.

Lees verder op Vlinders Crime: Franse justitie is een internationaal onderzoek gestartTo Top
Volg ons voor alle updates