Misdaad

Of ik even de beelden ven Peter r de Vries wil verwijden [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Geachte heer Kok,

Tot mij heeft zich gewend, de heer Albert Kraus, met het verzoek zijn belangen te behartigen. Namens cliënt, bericht ik u als volgt.
Op uw website www.vlinderscrime.nl staat een artikel over de heer Rob Zigerius http://vlinderscrime.nl/nieuws/ook-in-hogerberoep-4-jaar-cel-voor-rob-zigerius/ . In dit artikel wordt meerdere malen, door het noemen van zijn volledige naam, verwezen naar mijn cliënt. Bovendien zijn er beelden van een aflevering van Peter R. de vries, waarin cliënt een rol speelt, onder het artikel geplaatst. Door deze handelswijze maakt u inbreuk op de rechten van cliënt.

Lees verder op Vlinders Crime: Of ik even de beelden ven Peter r de Vries wil verwijdenTo Top
Volg ons voor alle updates