Liquidaties

Man in het witte busje gehoord door de politie [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Wat zou deze dag brengen vroeg ik mezelf af..? En we hebben het er maar druk meer veel bellen en sms-en en nog veel meer wachten tot je terug gebeld word. Wat vast ‘staat’ is dat de beelden gemaakt zijn 14 dagen voor de liquidatie op Djordy Latumahina door een Marokkaan  met groene ogen  en krullend haar  van een jaar of 30,..op 25 September. Eerder was er op 19 september al een contact in die parkeergarage.

En dat er een ruzie kwam tussen de man en in de parkeer garage  en de man die uit eindelijk de beelden maakte van de witte auto omdat hij deze man om voor hem bekende reden . Er werd nog geroepen waren maak je beelden van mijn en dat onkende de filmmaker op dat moment. Waar die ruzie om ging is niet helmaal duidelijk maar er was wel een aanleiding om deze beelden te maken schijnaar anders waren ze er er nu niet geweest.

Lees verder op Vlinders Crime: Man in het witte busje gehoord door de politieTo Top
Volg ons voor alle updates