Geweld

Politie in New York neemt deze berg wapens in beslag [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: De politie van New York neemt elke jaar vele wapen is beslag van criminelen dit jaar zijn het er al meer dan 1000 stuks. Ze hebben er nu al meer dan 3000 stuks en deze wapens worden niet opnieuw verkocht maar worden om gesmolten om zo te voorkomen dat ze niet weer op straat belanden. Of dat nou echt zoden aan de dijk zet in een land waar op elke hoek van de straat wel een wapenwinkel is.

Het is een druppel op de gloeiende plaat als je het mijn vraagt want in het land waar het een grond recht is een wapen in je bezit te hebben. En waar de machtige wapenlobby er alles aan doet om deze wet zo te blijven houden omdat het natuurlijk heel veel geld op leverd. Alleen in de handen van criminelen worden deze wapens natuurlijk levens gevaarlijk.

Lees verder op Vlinders Crime: Politie in New York neemt deze berg wapens in beslagTo Top
Volg ons voor alle updates