Liquidaties

Ook in hogerberoep 4 jaar cel voor Rob Zigerius [Vlinders Crime]

Vandaag op Vlinders Crime: Voorlopig blijft dit het uitzicht van Rob Zigerius zo als jullie op de foto zien. Want ook in hoger beroep kreeg hij 4 jaar voor medeplichtigheid van de woning overval op zijn ex- schoonfamilie. Rob Zegerius had al 16 jaar aan zijn broek en met deze straf er bij maakt dat weer 20 in tolaal. Albert Kraus die een bloed hekel heeft aan deze Rob Zigerius kan dus weer opgelucht adem halen want die kan zijn bloed wel drinken want Rob maakte des tijds een val voor voor hem om mee te werken aan een progamma van Peter r de Vries met een verborgen camera actie om zogenaamd een 3 huurmoorden voor deze Albert te verzorgen. kijk de uitzending ven Peter r de Vries zie link onder aan.

Daar door werd Albert Kraus opnieuw tot een langs cel straf veroordeeld want die zelf door Rob zelf in een val is gelokt. Ook heeft Rob zo een gevangenis bewaker in de val gelokt in Den Haag voor het misdaad progamma van Peter r de Vries en dat zijn de ouwe bajes klanten die dat gezien hebben niet vergeten en dus legt deze rob niet zo goed in de groep in de bajes.

Lees verder op Vlinders Crime: Ook in hogerberoep 4 jaar cel voor Rob ZigeriusTo Top
Volg ons voor alle updates